Home

Welkom op de site van [S-IS]. Het adres voor interim zorgadvies en dienstverlening.

 

Deze oplossingen, in de vorm van management, ondersteuning of advies, worden altijd uitgevoerd vanuit de filosofie dat u als opdrachtgever op zoek bent naar kwaliteit en verbetering. U wilt immers vooruit met uw organisatie!

 

Met heldere afspraken, duidelijke communicatie, prettige samenwerking met u en uw medewerkers, pro-activiteit en sensiviteit slaagt [S-IS] er elke keer weer in om het vraagstuk op te lossen naar tevredenheid van de opdrachtgever en blijvend de kennis in uw organisatie te borgen.

 

U wilt immers de beste oplossing voor uw specifieke vraag. Of het nou om een eenvoudige of complexe opdracht gaat. U wilt maatwerk. Toegesneden op uw vraagstuk én uw organisatie, omdat nou eenmaal elke organisatie anders werkt.

Maar u wilt ook openheid en transparantie in inzet, kosten, voortgang en eindresultaat. U wilt een professional die dit allemaal in huis heeft. Vanuit mijn commerciële achtergrond, vakinhoudelijke kennis en ervaring begrijp ik wat u zoekt in een interim professional. Ik ben die professional.

 

Wilt u weten wat [S-IS] voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Mijn naam is Bas Slot en ik help u graag bij uw vraagstuk. U kunt mij bereiken op: 06- 180 96 140